Prodej novostavby apartmánu 3+kk 82,6m2, 2x parkovací stání

Lokalita: Rejhotice, Loučná nad Desnou, Šumperk

Evidenční číslo:
304
Typ:
Rekreační objekty
Druh:
prodej
Adresa:
Rejhotice, Loučná nad Desnou, Šumperk
Cena:
10 023 336Kč
Plocha pozemku:
2827 m2
Plocha užitná:
101 m2
Stav:
Ve výstavbě
Umístění:
Klidná část obce
Typ budovy:
Samostatně stojící
Konstrukce:
Cihlová

Popis nemovitosti

Dovolte mi, abych Vám představila jedinečnou možnost investice do luxusního apartmánu 3+kk v novém developerském projektu s názvem RESORT CHATA NA KOPEČKU. Cílem tohoto projektu je vytvoření klidného soukromého útočiště uprostřed nádherné přírody, kde budete mít zároveň veškerou zábavu i služby na dosah ruky. Tento unikátní rekreační resort se nachází v malebné obci Loučná nad Desnou, přímo v srdci pohoří Hrubý Jeseník.

.Loučná nad Desnou je proslulá svou krásnou přírodou a nepřeberným množstvím sportovních a rekreačních aktivit. Naleznete zde chráněnou krajinnou oblast Jeseníky, ski areál Kouty s úctyhodnými 11,5 km sjezdových tratí, jedinečnou přečerpávací vodní elektrárnu Dlouhé stráně a oblíbený ski areál Červenohorské sedlo. Resort je ideální volbou pro rodiny s dětmi, jelikož se v jeho blízkosti nachází ski centrum Oáza, které je snadno dostupné pěšky. Milovníci běžeckého lyžování ocení upravované tratě v okolí, zatímco cyklisté budou nadšeni z cyklistické trasy vedoucí pouhých 100 metrů od resortu. Z obce se můžete vydat po nespočtu pěších i cyklistických tras vedoucích na okolní vrcholky hor.

Samotný resort se bude pyšnit hlavní budovou se 16 apartmány o velikosti od 1+kk až po prostorné 3+kk a třemi samostatně stojícími chatkami. Celý komplex bude situován na pozemku o rozloze 3 714 m2.

O bezstarostný chod resortu se postará profesionální správcovská firma, která zajistí kompletní servis od údržby až po maximální obsazenost Vašich apartmánů.

S potěšením Vám nabízím apartmán 3+kk umístěný ve 3. nadzemním podlaží hlavní budovy s velkorysou plochou 82,6 m2. Samozřejmostí jsou také dvě parkovací stání, která zajistí pohodlné parkování Vašeho vozu. Dispozice apartmánu zahrnuje prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem 22 m2, dva samostatné pokoje 17,5 m2 a 16,3 m2, luxusní koupelnu s infrasaunou 11 m2, 2x WC 2,3 m2 a 1,4 m2, předsíň 7,3 m2 a nádhernou terasu 23,7 m2. Interiér bude zařízen kvalitním a funkčním nábytkem od renomované značky IKEA, který vytvoří útulnou a příjemnou atmosféru. Kuchyňská linka bude plně vybavena moderními spotřebiči. V ceně apartmánu je zahrnuto vše potřebné pro okamžité užívání - od ručníků a povlečení, přes příbory a nádobí, až po veškerý nábytek v celém apartmánu.

Společné prostory hlavní budovy nabídnou útulnou společenskou místnost s kuchyní a dětským koutem, společný sklad lyží a výtah pro Vaše pohodlí.
Ve venkovních prostorách resortu naleznete finskou saunu s ochlazovací kádí pro dokonalou relaxaci, altán s venkovní kuchyňkou ideální pro grilování, a dětské hřiště pro radost Vašich nejmenších. K dispozici bude také sklad pro kola a nabíjecí stanice pro elektromobily.


Technické řešení objektu je navrženo tak, aby poskytovalo maximální komfort.
Na objektu bude vybudována moderní hybridní fotovoltaická elektrárna.

Dopřejte si nezapomenutelné chvíle v krásné přírodě Jeseníků a zároveň mějte jistotu stabilního výnosu z Vaší investice.

Základní info

Umístění:
Klidná část obce
Typ objektu:
Samostatně stojící
Konstrukce:
Cihlová
Adresa:
Rejhotice, Loučná nad Desnou, Šumperk

Plochy

Plocha zastavená::
534m2
Plocha zahrady::
1689m2
Plocha terasy::
23m2

Počty místností, umístění

Počet parkovacích míst::
2
Počet NP::
3
Počet PP::
1
Typ objektu::
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti::
E - Nehospodárná
Podle vyhlášky::
vyhláška č. 264/2020 Sb.

Máte otázku?